28.4.12

LGBT Tuntut Hak Menyondol dan Bersiput Babi di Malaysia

Isu LGBT sebenarnya bukanlah isu kemanusiaan atau hak asasi semata-mata. Saya sendiri kabur apa sebenarnya hak asasi yang diperjuangkan oleh golongan ini. Kononnya mereka tidak diberikan hak sebagai seorang manusia. Hak apa? Hak menyondol dan hak bersiput babi di merata-rata tempat? Begitu?

Beberapa persoalan bermain di fikiran saya. Siapa sebenarnya mereka ini? Jika dipandang daripada sudut perubatan, mereka ini sebenarnya adalah golongan berpenyakit dan bermasalah dari segi psikologi atau dengan kata lainnya sakit jiwa. 


Mereka mendakwa mereka didiskriminasi. Bukankah pelik kerana mereka memaksa majoriti menerima kegilaan mereka sebagai lumrah manusia dan perlu dihormati? Jika difikirkan secara logik akal, kumpulan majoriti sebenarnya yang didiskriminasi oleh mereka. Otak mereka gagal mentafsir antara kecelaruan sejati atau nafsu pelik dan otak rosak sehingga semua pelakuan jijik mereka minta dihalalkan atas nama hak asasi.

Dunia kotor dan pelik itu mereka sendiri yang pilih tanpa paksaan mana-mana pihak. Jangan pula memaksa orang lain mengiktiraf perkara kotor tersebut. 

Saya mencadangkan mereka ini kita daftarkan sebagai satu kumpulan istimewa seperti OKU. Kumpulkan mereka di satu tempat pengasingan seperti Pusat Kusta di Sungai Buloh. Kita berikan mereka segala kemudahan hidup di tempat pengasingan ini. Langkah ini perlu supaya parasit seperti mereka tidak merosakkan orang lain. Biarkan mereka mati secara perlahan-lahan kerana sememangnya itu kehendak mereka.

Rujukan LGBT : KLIK SINI

Tiada ulasan: